МЕЧКАТА И ДЕЦАТА

 "По-добре да срещне някого мечка лишена от малките си, отколкото безумен човек в буйството му.", казва в своите притчи цар Соломон

Хората, които са се занимавали с мечки твърдят, че майчината ревност на мечката няма равна. Явно единственото по-лошо от разярена мечка е безумният човек. 



Мислите, че говорим за психично болните? Не, далеч не за тях разказва древната мъдрост. Всеки се пази от пиян, от луд, от ранен в яростта му. 

Всъщност буйният безумен човек е този, който "ръси мозък" и проповядва безумни, напълно противоестествени неща. 

Да вземем напрмер странните "женски" движения, които насърчават белите цивилизовани жени два пъти да мислят, и три пъти да смятат преди да решат да си родят дете. И не говорим за Източна Европа, където просто си смятаме доходите. Говорим за богатите осигурени държави, които теръпва се сепнаха да "смятат" докъде щяла да доведе климатичната криза, предизвикана от  "дишането и памперсите на бебето им". Изумително. 

На този фон те не се месят на многобройната раждаемост в третия свят, Видите ли, там не можели да повлияят. Глупости.

Пропагандата ги води за носа, и нарочно не ги насочва към араби, азиатци, китайци. Тези женици не осъзнават, че всеки извор на доброта, цивилизация и човечност на Земята, към които бутаме и теглим "третия свят" идват от Христос и Неговите последователи! Да, и от тези бели мъже и жени, макар с толкова недостатъци, които навремето изхвърлиха садизма, робството и безхаберието към ближния от държавите си. 

Сега тече обратната пропаганда - за изхвърляне последните останки от Истинския Христос от сърцата на европейците. 

Затова, преди да последвате някое такова модерно течение, представете си, че тази пролет Мечката е родила не две, а само едно мече. И всъщност, е освободила място за едно детенце да диша, може би Вашето? А вие, като пълен идиот, незнаейки за щедростта на баба Меца, ще се лишите от своя наследник. 

Тъжно, зловещо, и най-вече - тъпо.

Защото научен консеснус за човешка вина в затоплянето на климата НЯМА. За сметка на това, човечеството има хилядолетна традиция в раждането на свои деца, на възпитаването им в свое семейство, като собствени духовни и материални наследници. Тази традиция представлява железните обръчи, които обгръщат бъчвата с виното на Живота. Няма удовлетворение и сладост извън този ред. Виното на страстта се разлива и потъва в сухата земя. Радват се само жълтите медии, на поредния развод, на поредната драма. 

Предлагам да не ставаме огризки в техните немилостиви усти. 


Коментари

Популярни публикации