НОВИТЕ ПРОБЛЕМИ С РОДИТЕЛИТЕ

Не, не са тази, че тийнейджърите не се разбират с родителите. По-скоро една глобална Система иска да отнеме родителите на нашите деца!

Залисани /и то е нарочно/ с Ковид-кризата, криза, раздувана неимоверно, управлявана изключително лошо /не построиха нито една болница/, от жалки правителства, клекнали покорно пред милиардите на Биг Фарма... ние не забелязваме какво законодателство пълзи и към България, след като вече дава своите отвратителни плодове в много европейски държави. 

В някои от държавите изчезнаха думите "баща" или "майка". Забранява се да се говори за раждане, за майчинство и кърмене. 

На доста места правото да решава кое е най-добро за децата принадлежи изключително на Държавата /само дето не пише и "Партията-Държава"/. Деца се отнемат от родител далеч не само при побой и тормоз, а при опит дори да бъдат възпитавани чрез наказание - примерно като им се отнеме мобилният телефон за известно време, или бъдат изобличени за своя мързел.

Сега започна и разделението на тема ваксинации. Колкото и родители да имат научна информация с пъти в повече, отколкото са чели някои набедени служители в министерствата, колкото и световни и български имунолози открито да говорят за дълбоките си резерви към настоящата генна терапия, правителствата считат, че родител, който въздържи детето си от манипулация, която въобще не му е необходима /вирусът не поразява деца/, не е добър родител и трябва да бъде отстранен от живота на детето!

Време е да се уловим за древните текстове, които казват че лицата на децата трябва да се обърнат към родителите /прадедите/, а лицата на родителите трябва да се обърнат към децата. В пълна защита от Системата, пазене на здравето и родовата им идентичност. Българите поне сме го тренирали няколкостотин години. Дали сега ще се справим?




Коментари

Популярни публикации