НЕЩАТА ОТИВАТ НА ВОЙНА! КАК ДА СЕ ПОДГОТВИМ?

 "Войната с вируса" за която драматично и мелодраматично тръбяха медиите преди 1-2 години бързо напусна релсите на всеотдайното доброволчество, даряването на плазма, размяната на рецепти за имунитет и пазаруването за самотни съседи. 

В наши дни почти всеки /поне сред мислещите българи/ е наясно, че става дума за много власт и пари. При което лабораторният вирус действително върлува, възпиран да затихне от нескопосаната "ваксинация". 

Но очевидно хората, макар и мъчително, го преболедуват, трупат имунитет. Вирусът няма да изтрае още много. Коя обаче е войната, която се задава с тенденции да бъде незатихваща?

Именно за тази война К-19 е идеалният параван. Вероятно и нарочно поставен. 

Тя се води в три направления, като накрая ще видим, че те се съединяват в една-единствена цел! 

Първо направление. Покрай "ваксините", се прескочи етично-моралната бариера, която не позволяваше на терапии с "генетична ножица" и друг вид манипулация на естествените функции на клетките да се внедрят в масово производство. След като "за спешна употреба" се одобриха въпросните перпарати, промени се дефиницията на световно ниво и ги нарекоха "ваксини"... светът претръпна на каквото и да е издевтелство "в името на здравето".

Доказан и постоянно разгласяван от учените факт, че ваксинираните пренасят заразата, не спря идеята за "зелен сертификат" за ваксинирани и преваксинирани, за да стане генната терапия нещо като всесезонен абокад... днес против К-19, утре за грип /Пфайзер вече са на стартовата линия/, вдругиден против депресия... така де, как смеем да сме тъжни, когато Биг Брадър в лицето на Биг фарма мисли за нас? Така че в медицинска посока целта е тотално погазване на Естествения потенциал на човешкото тяло, за да се въплътят напълно законно извратените фантазии и претенции на всекиго относно лечение, подобрение, и промяна включително в мозъчното ни устройство. 

Второ направление. Няма как да не забележим, че вместо да подобряват инфраструктурата, да се строят болници и да се подобрява животът на хората (дори в Германия обвиниха властите си за ниски заплати и мизерия в здравния сектор!) във всички пострадали и най-силно викащи против пандемията държави, "на пожар" се приемат закон след закон в полза на "нормализация" на ЛГБТИ идентичностите до степен да се отрече очевидната истина, че хората се раждат с определен пол.

Свободата на пълнолетни хора да правят с тялото си каквото искат, включително да осакатят трайно детеродната си способност и да се подложат на доживотна хормонална терапия, някак можеше да се преглътне. Но когато правителствата свалиха границата на разрешения за намеса в крехка детска възраст, няма за кога да се мълчи! 

Трето направление. Т.нар. "зелена сделка". Изключително се надявам, че именно това направление ще поддаде и фронтът ще бъде съборен от "малките, бедните, мислещите" държави от Източна Европа, които са опарили пръстите си от лъжи доста пъти. Този фронт се обработва много отдавна, след като екологията беше яхната от определени сили, и насочвана десетилетия в посока не да се държим културно и благоговейно с Природата, а в посока да се промият мозъците на хората до степен да се почувставт "жалък въглероден отпадък". Нежеланието да раждат, за да не замърсяват... стремежът да стават вегани, дори с риск за живота и здравето си... всичко това е взело размерите и формата на нова религия в умовете на много от младите! Както е тръгнало, този тип "енергийно мислене" е на път да превърне верующите в новата зелена идеология в доброволни студуващи мъченици. *Силно се надявам, че на българите, които допреди години изнасяха ток, не им се студува, нито гладува. 

Четвърто направление. Подмяната на думите. Подменят се очевидни истини, като мотивът уж е "кой как се чувства", докато реално е "на кой как му отърва". Ако детето ти се чувства момиче, или дори тигър, то госпожите, съучениците и дори вие самите трябва да се обръщате към него съответно. Това е в неговите права. (Докато от правата му се изключва неприкосновеността на тялото срещу генна терапия, налагана от държавата "за негова лична безопасност".)


В ядрото на управлението на САЩ и ЕС - Конгрес, Парламент, се махат или предстои да се махнат най-съкровените названия като "баща", "майка", "сестра", "той", "тя"... за да не се набляга на семейните и родовите връзки, понеже семейстовто е най-силната нерушима досега от никоя власт единица. (Същевременно се съдейства за създаване на "семейства" от ЛГБТИ, с цел да се пердстави за семейство вяскакв вид съжителство, което по своята същност не съдържа основния за човека модел от майка, баща и дете.)

Махат се паметници, подменя се и историята, направо се трие! Защото уж на тъмнокожите им било обидно, че класическите композитори са бели. Както и доста бележити учени. Само дето реално и тъмнокожите, и жените, са използвани само като "маша", с която едни други сили да извадят кестените от огъня и сладко да си ги хапнат. А хората зад тези сили все още са си доста бели... но са черни сърцата им, както се пееше в една песен. 

Всъщност тези черни сърца искат да заличат историята, според която Християнството (развито и култивирано 
като цяло в бели държави) е изворът и източикът на човешкото благоденствие. И на равенството. И на милосърдието. И на правосъдието. И дори на техническия прогрес. Защото е доказано от множество данни, че цивилизации, които подкрепят моногамията и верността в брака, са имали енергията и вдъхновението да открият и създадат множество удобства, блага, технологии. Другите цивилизации, плуващи в страстите си и разрешенията си - не. Факт. 


Така че целта на тази война, водена по четири фронта, е да се отнеме връзката с Извора. За жалост на мнозина, името на този Извор е заявено кристално ясно пред целия свят и то е - Христос

Здарвото ни тяло, използвано според замисъла на Твореца - това е Христос. Разумните ни мисли - това е Христос. Пазенето на история, традиция и светлите примери - това е Христос. Борбата за отмяна на робството - това е Христос. Защитата на семейството и децата, това е Христос. 

А когато един град е обкръжен от четири страни, остават му Земята и Небето. Които определено са на наша страна! 




Коментари

Популярни публикации