ОПРЯХА ЛИ НИ НОЖА В ГЪРЛОТО, ОТНОСНО СВОБОДАТА В ЛЕЧЕНИЕТО ОТ К-19?

 

Случвало ли ви се е да сънувате, че ви нападат, а не можете нито да бягате, нито да викате? На мен често ми се случва. И знаете ли как действам насън? МИСЛЯ! Наум често съм призовавала ангели. И врагът е отстъпвал.

Тази духовна битка вече започна и за българите, хипнотизирани чрез приближаващото около границите ни робство, което се затяга като огнени обръчи:

„Вижте как натиснаха гърците да се *сиропират* в болниците и училищата, ако и да са една будна и често стачкуваща нация!“  

„Вижте, как Франция с всичките си протести не може да надвие дискриминационната политика и дори не може да си защити тийнейджърите от миокардит и безплодие!“,

„Вижте как в Италия *сиропират* под строй пълнолетните, точно както в Туркменистан!“

Насилствените мерки не се влияят от очевидните и официални изследвания, че *сиропът* въобще не пази от разболяване от К-19! Не им влияят резултатите на *най-сиропираната* нация, Израел, където учените им, виждайки, че нищо не помага срещу Делтата, започнаха най-сетне тестове на реално Лекарство, вместо на *сиропи*…

На този зловещ фон, българите, като имаме предвид, че поначало сме на първо място по смъртност в ЕС мнооого отпреди К-19, всъщност нямахме първа вълна, а сега в четвъртата вълна непрекъснато осуетяваме бомбастичната статистика на един платен професор по математика. Според него, ние се крием по къщите, боледуваме тайно и оздравяваме нелепо!

Истината обаче е, че стотици учени си заложиха имената, а някои си загубиха кариерата, за да кажат истината от своите изследвания, а именно: *Сиропирането* с новите иРНК и ДНК технологии е опасен и неизследван процес!

Какво може да направи българинът? Каквото направи при Съединението: Да не пита Великите сили, а да прави доброто за себе си, което препатилият му от „яхващи“ гръб го съветва.

Народът ни може „да спаси евреите си“ както някога, въпреки, че Европа не го направи. А българинът го направи, дори бидейки съюзник на райха! Колко повече, бидейки член на ЕС можем да се опълчим на безумията и натиска, както впрочем правят много държави като Унгария и Сърбия /разрешаващи *сиропи* без генна терапия/, или богата страна Люксембург /където има само 6% *двойно сиропирани* и 16% двойно, т.е. като нас/.

Народът ни дори може да мине в нелегалност, както по времето на робствата и войните, но няма да се *сиропира*, задето по цял ден му надуват главата как „умните и красивите са го направили“.

Реалностите изобщо не са умнокрасиви. Гърция например има огромни дългове, така че търговията тя да стане „рекламно лице“ на *сиропизацията* няма да ни бъде оповестена по медиите, но не е трудно да се досетим за нея.

Добре е също да не позволяваме "най-глупавите да водят парада" и по медиите всички МИСЛЕЩИ българи да бъдат асоциирани с пийнали пройдохи по баровете, с тотални антимаскъри, или с неграмотните, отричащи изобщо да има К-19. Напротив, техните безумия не трябва да бъдат поощрявани. Всъщност разумните хора категорично трябва да вземат нещата в свои ръце и законово, докато нашите закони ни закрилят в това отношение, да настояват за спазване, независим контрол и свобода на гражданския ни избор. 

Така че, българи, вместо да се хипнотизираме от ЗМИЯТА, нека да Мислим! Да мислим дори когато ни опират ножа в гърлото и ни заплашват с безработица! Ако сме единни и не допуснем взаимно да ни НАСЪСКАТ както други, далеч по-отдавна изстинали към ближния народи, Доброто ще бъде на наша страна…




Коментари

Популярни публикации